Tuesday, July 24, 2007

Το 5ον Junior τουρνουά Τέννις κατηγορίες 16 και 18





Το 5ον Junior τουρνουά Τέννις κατηγορίες 16 και 18 αγόρια, κορίτσια θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από τις 28 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου με τη υποστήριξη της Νομαρχίας Σερρών και του Δήμου Σερρών από το Σύλλογο Αντισφαιρίσεις Σερρών, στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.
Οι αγώνες είναι ενταγμένη στην ευαισθητοποίηση της αθλητικής οικογένειας του Τέννις στο πρόγραμμα της καμπάνιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις *Κλιματολογικές Αλλαγές.*
Κατά την διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθεί έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού περιβάλλοντος. * Λειώνουν οι πάγοι - ένα καυτό θέμα;*
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει φοβερό καύσωνα απόρροια της καταστροφής που ο ίδιος ο άνθρωπος με την αλόγιστη συμπεριφορά του έχει επιφέρει στο πλανήτη.
Στην διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στα πλαίσια της καμπάνιας της *Tree Billion Campaign* από τους αθλητές όλης της Ελλάδος στους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.
Το μήνυμα προς τους αθλητές θα είναι .

Πώς εξαρτάται από Εσένα η αλλαγή του κλίματος;
Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, και όμως, ο καθένας από μας έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά. Ακόμα και μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα της ζωής μας.
Sponsoring DEYA SERRON.  Municipality Company water from Serres