Monday, October 26, 2009

Τουρνουά τέννις Βετεράνων και Κλιματική Αλλαγή


Τουρνουά Βετεράνων πραγματοποιεί ο Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών, Ανδρών και Γυναικών από 28-10 έως 1-11 στις εγκαταστάσεις του .
Οι αγώνες είναι ενταγμένες στην καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών
*Seal the Deal *και έχει στόχο την συμμετοχή του Ελληνικού τέννις στην ευαισθητοποίηση μέσα από τους αθλητές του. Όλοι οι παίκτες θα υπογράψουν την φόρμα υποστήριξης για να σταλεί στην Οργανωτική επιτροπή του *Seal the Deal *

Ο ΣΑΣ είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα και στον κόσμο που τα πρωταθλήματα του τα εντάσσει στην προσπάθεια της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον όπως αναφέρει ο 3ος Πυλώνας του Ολυμπιακού κινήματος της Ατζεντα 21.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων τένις του ξενοδοχείου Elpida Result που είναι δίπλα με τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις

Tuesday, October 06, 2009

8ο Πανελλαδικό. τουρνουά τένις


Στις 8-14 Οκτώβρη 2009 θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών το 8ο Πανελλαδικό. τουρνουά τένις κατηγορίες 14-16 χρονών αγόρια κορίτσια .
Οι αγώνες θ αρχίζουν στις 9 το πρωί και θα πραγματοποιούνται χωρίς διακοπή όλη την ημέρα.
Οι συμμετέχοντες αθλητές που θα πάρουν μέρος από όλη την Ελλάδα διαμορφώνουν την πανελλήνια βαθμολογία τους που βγάζει τον πρωταθλητή-τρια Ελλάδος 2009.

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών για 4η χρονιά αφιερώνει ένα τουρνουά της στο πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Δεκαετία του Νερού * Water for Life 2005-2015*.

Ο κάθε αθλητής θα πάρει ένα μπλουζάκι με το logo της Δεκαετίας. Υπενθυμίζουμε ότι σ όλη την Ελλάδα ο ΣΑΣ είναι ο μοναδικός συνεργάτης-υποστηρικτής της Δεκαετίας.
Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων τένις του ξενοδοχείου Elpida Result που επικοινωνεί με τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις

Υποστηρικτής του τουρνουά είναι η Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών .

Χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής το http://www.tvserres.tv/