Friday, July 01, 2016

1o Balkan Tournament Tennis 2016 4- 7 July 2016

balkan tournament 2016
Το 1ο Βαλκανικό Τουρνουά Τένις και Camp θα διεξαχθεί 4 με 7 Ιουλίου, σε συνεργασία με τον ΣΑΣ Σερρών. Η καινοτομία είναι ότι η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα σε δύο παιδιά να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την αναμέτρηση Σερβία εναντίον Μ.Βρετανίας στα πλαίσια του Davis Cup, με τους Novak Djokovic και Andy Murray, στο Βελιγράδι στις 15,16 και 17 Ιουλίου. Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη αλλά και την φόρμα συμμετοχής.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 και 16 ετών 
Θα διεξαχθούν αγώνες μονού και διπλού. Επιλογές και καινοτομία του τουρνουά για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Κάθε αθλητής,τρια αγωνίζεται στην κατηγορία του η σε μια κατηγορία παραπάνω ηλικιακά. Μπορεί να δηλώσει σε μονό και διπλό. Θα υπάρχουν combine match στα οποία μπορεί να δηλώσει να παίξει (αν υπάρχει η δυνατότητα-συμφωνία αντιπάλου ) να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη (υψηλές θερμοκρασίες). Τα ταμπλώ των αγώνων θα καταρτιστούν σύμφωνα με τις βαθμολογίες των αθλητών στην ελληνική και διεθνή κατάταξη.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Κύπελλα και μετάλλια θα δοθούν στους νικητές και υπάρχει μία μεγάλη έκπληξη, προσφορά της BALKAN TENNIS LEAGUE.
Η Balkan tennis league προσφέρει δωρεάν, 2 θέσεις συμμετοχής σε αθλητές, τριες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά για να παρακολουθήσουν την συνάντηση DAVIS CUP (SERBJA –ENGLAND , DJOKOVIC-MARREY) στις 15,16 και 17 Ιουλίου στο Βελιγράδι εντελώς δωρεάν (μεταφορά, ξενοδοχείο, εισιτήρια αγώνων).
H κλήρωση θα γίνει μεταξύ των συμμετεχόντων στην διάρκεια του τουρνουά. Σε περίπτωση αδυναμίας των κληρωθέντων θα υπάρχουν και αναπληρωματικοί.
Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρους στο 1st Balkan tennis camp / Tennis Tournament πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο balkantennis@gmail.com και να καταθέσουν το ποσό της προκαταβολής σύμφωνα με τους όρους της αίτησης συμμετοχής.
Κρατήσεις στο ξενοδοχείο Elpida Resort and spa – Serres που υποστηρίζει το camp γίνονται στις προνομιακές τιμές για τη διοργάνωση μόνο μέσω της οργανωτικής επιτροπής.
Το τουρνουά εντάσσεστε στην προστασία της Βιοποικιλότητας και στην υποστήριξη των προσφύγων μέσα από την καμπάνια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες
Όλοι οι συμμετέχοντες  θα υπογράψουν
‪#‎UNRefugeeAgency‬
https://www.facebook.com/UNHCR/videos/10155133512038438/


Υπενθυμίζουμε ότι ο Σ.Α.Σ είναι ο πρώτος αθλητικός φορέας στην Ελλάδα που ενέταξε τα τουρνουά του στο GREEN Sport.

Η δράση έχει την αιγίδα του Ομίλου Σερρών για UNESCO

No comments: